Kokebok for deg som flytter hjemmefra
også egnet for deg som lever glutenfritt


2. opplag Nyttige tips for unge kjøkkenskrivere, mange gode oppskrifter som kan være en hjelp blant annet til å få variert middagene.

174 rikt ill. Pris kr 298,-
 

   


 


Mat ved allergi og intoleranse


Boken for barn fra 0-3 år med følgende kapitler: Uten sitrus, Uten egg, Uten melk, Uten gluten. Oversikt over mat som regnes som trygg og mat man bør holde unna en liten allergiker. "Forfatterne har lyktes å skrive en bok som er kort, oversiktlig og praktisk orientert. Boken kan uten tvil anbefales til foreldre med barn som har reaksjoner på matvarer. Helsepersonell kan også ha nytte av boken både som oppslagsverk og veiledning til praktiske råd." Ludger Dorlöchter Tidsskrift for den norske Lægeforening

160 sider Pris kr 98,-
 

   


 


Allergikokeboken


Bibelen for dem med mange allergier. Første gang utgitt i 1986, revidert mange ganger, trykket i mange opplag. Skrevet av noen av landets fremste fagfolk om området. Viktig stoff om ernæring, medisinsk orientering og praktiske råd som letter hverdagen. Mer enn 425 oppskrifter på alt fra pålegg, og middager til kaker, godter og festmat for liten og stor. Ukemenyer er god hjelp for småbarnsforeldre. Flotte anmeldelser og tilbakemeldinger fra mange brukere. 248 sider med noen fargefotos

Pris kr 298,- Utgitt i samarbeid med NAAF
 

   


 
 

Glutenfri mat godt og sunt SMÅRETTER OG MIDDAGER

 

En idébok for alle som lever glutenfritt eller venter en cøliaker på besøk.

Hva serverer man når suppe- og sauseposer eller annen mat med hvete, rug og bygg ikke kan tas i bruk?

 

Mange nye, spennende oppskrifter vil være ukjente for de fleste. Nye måter å griljere for eksempel wienerschnitzel og fisk på. Gode råd og retter for dem som ikke tåler melk.

 

Et utall av sauser og supper, og ideer til forretter. I tillegg til enkle raske middager for hverdagen, varter Bjørn Wiborg opp med feinschmeckervarianter for matinteresserte.

 

Pris kr 349,- Utgitt i samarbeid med Norsk Cøliakiforening

Kommer januar 2010

   


 


Glutenfri mat godt og sunt GJÆRBAKST OG KAKER


2. revisjon 2007 Spesialboken for dem med hveteallergi eller glutenintoleranse (cøliaki). Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Eneste kokebok som differensierer de ulike glutenfrie meltypene. Mer enn 265 oppskrifter.

280 sider. rikt ill. kr 349,- Utgitt i samarbeid med Norsk Cøliakiforening